Atjaunināta PAROC CAD rasējumu kataloga meklēšanas sistēma

29 okt. 2019
„Paroc“ atjaunināja siltināšanas risinājumu un siltināmo konstrukciju mezglu CAD rasējumu elektroniskā kataloga meklēšanas rīkus.

Konstruktoriem, projektētājiem un arhitektiem paredzētajā PAROC rasējumu katalogā meklēšanas sistēma („selector“) šobrīd ir kļuvusi vēl ērtāka, vienkāršāka un ātrāka.

„Jaunā CAD rasējumu meklēšanas sistēma atvieglo meklēšanu pēc uzdotajiem parametriem. Piemēram, pēc būvniecības veida: renovācija vai jauna būvniecība. Kā arī iespējams meklēt vienu vai otru rasējumu, vienu vai otru risinājumu pēc ēkas konstrukcijas tipa: jumts, sienas, starpsienas vai pazemes konstrukcijas. Ja jumts, meklēšanu var sašaurināt vēl vairāk – kas tas par jumtu? Plakanais, slīpņu vai pažobele utt.“ - stāsta Jānis Naglis, „Paroc“ SIA valdes priekšsēdētājs.

Ērti ir arī tas, ka vienā meklēšanas rezultātu lapā ir redzami visi saistītie rasējumi – visi rasējumi, kuri saistīti ar konkrētu meklēšanas tēmu. Piemēram, jumta un sienas savienojuma mezglu varēs atrast gan pie sienām, gan pie jumta risinājumiem.

Visus ēkas konstrukciju mezglus no elektroniskā PAROC CAD rasējumu kataloga lietotāji var lejupielādēt bez maksas pdf un dwg formātos.

Atjaunināto PAROC CAD rasējumu kataloga meklēšanas sistēmu meklēt šeit >>