PAROC® Cortex™ un PAROC® Cortex One™ ugunsdrošas siltumizolācijas un vēja aizsardzības plāksnes daudzstāvu ēku ventilējamām fasādēm

08 apr. 2013

PAROC Cortex Paroc ievieš Latvijas tirgū jaunas siltumizolācijas plāksnes PAROC® Cortex™ un PAROC® Cortex One™. Šīs siltumizolācijas plāksnes ir pārklātas ar speciālu nedegošu pārklājumu ar zemu gaisa caurlaidību.

PAROC® Cortex™ plāksnes ir paredzētas daudzstāvu ēku ventilējamo fasāžu siltumizolācijas pretvēja aizsardzībai. PAROC® Cortex One™ ir nedegoša akmens vates siltumizolācijas plāksne kas apvieno nepieciešamā biezuma siltumizolācijas slāni un vēja aizsardzību.

 

Šīs plāksnes ir pārklātas ar īpašu membrānu , kas efektīvi pasargā siltumizolācijas slāni gan no vertikālām, gan frontālām gaisa plūsmām, saglabājot visas siltumizolācijas materiāla īpašības arī šādos ekpluatācijas apstākļos".

Membrāna lieliski pasargā konstrukcijas no nokrišņiem. Šie izstrādājumi atbilst ugunsreakcijas klasei A2–s1, d0, nodrošinot atbilstību Latvijas ugunsdrošības prasībām un var tikt izmantoti ventilējamo fasāžu konstrukcijās jebkura tipa un augstuma ēkās bez ierobežojumiem. “Šīs plāksnes ir viegli iestrādāt un piegriezt. Iestrādāto plākšņu savienojumi, logu ailes un ēkas stūri tiek aizlīmēti ar speciālu līmlentu, tādējādi nodrošinot ciešu nepārtrauktu vēju necaurlaidīgu siltumizolācijas slāni un ievērojami samazinot iespējamos siltuma zudumus caur ēkas sienām“, saka Ivars Fabriciuss, PAROC SIA valdes priekšsēdētājs.

Pilnīga informācija par jaunajiem izstrādājumiem pieejama:

Jānis Naglis, Tirdzniecības vadītāja vietnieks, PAROC SIA, telefons 67375070

www.paroc.lv