Owens Corning Paroc izstrādā ambiciozus ilgtspējas mērķus

04 maijs 2021
Akmens vates risinājumu ražotājs Paroc apņēmies izstrādāt un piedāvāt jaunus zema oglekļa satura produktus un līdz 2030. gadam uz pusi samazināt CO2 izmešus.

Akmens vates risinājumu ražotājs Paroc, kas ietilpst ASV lielāko kompāniju sarakstā Fortune 500 un Dow Jones ilgtspējības indeksā iekļautajā uzņēmumā Owens Corning, izstrādājis jaunu ilgtspējas stratēģiju un mērķus tuvākajai nākotnei. Šie ambiciozie mērķi, kas atbilst Owens Corning ilgtspējas mērķiem, paredz Paroc produktu pozitīvās ietekmes dubultošanu un Paroc darbību negatīvās ietekmes samazināšanu uz pusi.

Praksē tas nozīmē, ka Paroc apņēmies līdz 2030. gadam par 50% samazināt CO2 izmešus, par 30% samazināt plastmasas izmantošanu un noslēgt aprites loku rūpnīcās bez atkritumiem.

„Paroc veic energoefektivitātes uzņēmējdarbību. Par katru tonnu CO2, kas rodas akmens vates ražošanā, aptuveni 200 tonnas CO2 tiek ietaupītas, pateicoties akmens vates siltumizolācijas īpašībām 50 gadu periodā. Tas nenozīmē, ka mums ar to pietiek. Mēs vēlamies izvērtēt visas iespējas, lai rastu jaunus veidus, kā mūsu ietekme varētu kļūt pēc iespējas mazāka,” norāda Owens Corning Insulation Europe ilgtspējas līdere Beatrise Hallena.

Lai spētu labāk nokomunicēt savus ilgtspējas mērķus un darbības, Paroc savā mājaslapā izveidojis ilgtspējai veltītu apakšlapu. Tāpat arī izstrādāts manifests, lai apkopotu ilgtspējas mērķus un darbības.

„Mēs vēlamies būt pionieri ilgtspējīgu ēku izstrādē kopā ar mūsu klientiem. Mēs arī vēlamies radīt mūsu produktus un risinājumus otrreizējai pārstrādei un atkārtotai izmantošanai. Mums ilgtspējība paredz tagadnes vajadzību apmierināšanu, vienlaikus saglabājot pasauli labāku nākotnei,” saka Beatrise Hallena.

Apmeklējiet mūsu ilgtspējas lapu un uzziniet vairāk >>