Jaunās PAROC WR plāksnes un paklāji rūpnieciskajam pielietojumam

21 sept. 2021

PAROC WR

Paroc ūdeni atgrūdošus produktus pārdod jau vairāk nekā 20 gadus un nepārtraukti veic investīcijas izpētē un izstrādē, lai uzlabotu savu produktu īpašības.

Neatkarīgās testēšanas laboratorijās veikti testi liecina, ka Paroc rūpnieciskajam pielietojumam paredzētu ūdeni atgrūdošu (WR) produktu klāstam ir tirgū vadošas īpašības akmens vates izolācijas materiālam, tostarp zemākā ūdens absorbcija un augstākais temperatūras diapazons. Zema ūdens absorbcija ir ļoti svarīga īpašība, jo vairums rūpniecisko izolācijas risinājumu tiek pakļauti ūdens, liela mitruma vai citu šķidrumu radītajiem riskiem.

Korozija zem izolācijas būtiski samazina cauruļu un aprīkojuma kalpošanas laiku, un palielina noplūžu, darbības traucējumu un iespējamus darbinieku savainošanās riskus konkrētajā apvidū. Korozija zem izolācijas rada izaicinājumus darbībām, kas veiktas gan uz sauszemes, gan jūrā, tostarp naftas ķīmijas, pārstrādes un enerģētikas nozarēs.

Lai aizsargātu izolētas metāla virsmas no mitruma un citu kaitīgu vielu ietekmes, svarīgi izmantot izteikti ūdens atgrūdošus, nehigroskopiskus, ķīmiski izturīgus un ilgmūžīgus izolācijas materiālus. Mēs piedāvājam plašu Paroc plākšņu un paklāju klāstu ar WR (ūdeni atgrūdoši produkti) indeksu rūpnieciskajam pielietojumam.

Vairāk par jauno Paroc WR produktu klāstu var lasīt >>