Jauna CAD detaļzīmējumu versija un katalogs “Būvēju siltu māju 11”

08 dec. 2021

Būvēju siltu māju 11

Katalogs un CAD detaļzīmējumi ir ilgtspējīgi Paroc rīki, kas palīdz arhitektiem un būvniecības speciālistiem izstrādāt siltumizolācijas risinājumus gan ēku ārējā apvalka konstrukcijām, gan dažādām iekšējām izbūvēm , kur tiek pielietota Paroc akmens vate.

Mūsu tradicionālais katalogs un CAD detaļzīmējumi atjaunināti ar uzlabotu izstrādājumu pielietojumu un risinājumiem. Lai arī tie paredzēti jaunu ēku būvniecībai , daļu no tiem var piemērot arī renovācijas darbiem. Mēs esam pievienojuši jaunus risinājumus PAROC Zero sistēmai, kas izmantojama kā ventilējamas fasādes konstrukcija CLT koka paneļiem.
Grāmatā “Būvēju siltu māju 11” papildus nosacīti galvenajiem risinājumiem, kas nav īpaši mainīti laika gaitā jūs varat atrast arī uzstādīšanas instrukcijas, izstrādājumu specifikācijas un siltuma caurlaidības koeficienta U novērtējumus

Risinājumus pagrabu siltumizolācijai, grīdām un grīdu starpslāņiem, apmestām un ventilējamām ārsienām, mūra un karkasu ēkām, ieslīpiem un plakaniem jumtiem, bēniņiem, skaņu izolējošām starpsienām un pat saunu starpsienām, kā arī īpaši energoefektīvu ēku risinājumus atradīsiet mūsu CAD detaļzīmējumu grāmatā un CAD rasējumu meklēšanas sistēmā.

CAD detaļzīmējumus un katalogu atradīsiet šeit >>