Atjaunināti izolācijas materiāli industrijai

09 marts 2021

Uzticamā dažādiem industriāliem risinājumiem paredzētā PAROC Pro Wired Mat akmens vates paklāju saime ieguvusi vēl labākas īpašības nekā līdz šim. PAROC Pro Wired Mat WR 660 un PAROC Pro Wired Mat WR 680 sniedz uzlabotu siltumvadītspēju, kā arī augstāku maksimālās ekspluatācijas temperatūru un pirmšķirīgu aizsardzību pret koroziju zem siltumizolācijas.

PAROC Pro Wired Mat WR 660 un PAROC Pro Wired Mat WR 680 ir nedegoši akmens vates cauršūtie paklāji, kas paredzēti siltumizolācijas veikšanai tādiem augstas temperatūras elementiem kā lielas caurules, vārsti, atloki, turbīnas, spiediena tvertnes, boileru sienas un vāki, kā arī siltummaiņi un tādas svarīgas zonas kā stiprinājumu konstrukcijas vai pieejas lūkām. PAROC ūdensnecaurlaidīgie (WR tipa) produkti sniedz pirmšķirīgu aizsardzību pret koroziju zem siltumizolācijas.

Paklāju zemā gaisa caurlaidība, mitruma necaurlaidība un labi spiedes sprieguma rādītāji ļauj tos izmantot gan horizontāli, gan vertikāli.

Šobrīd ražošanā esošie PAROC Pro Wired Mat 80 un PAROC Pro Wired Mat 100 no 15. marta tiks aizvietoti ar jauniem produktiem - PAROC Pro Wired Mat WR 660 un PAROC Pro Wired Mat WR 680. Turklāt šie paklāji pieejami ar alumīnija folija pārklājumu.

Plašāka informācija par PAROC Pro Wired Mat WR 660 un PAROC Pro Wired Mat WR 680 >>