„Paroc” izstādē „Māja I 2017” demonstrēs plašu siltumizolācijas un ugunsdrošības risinājumu klāstu jaunbūvēm un renovējamām ēkām

06 marts 2017
Šonedēļ notiekošajā būvniecības izstādē „Māja I” uzņēmuma „Paroc” stendā varēs iepazīties ar jaunākajiem siltumizolācijas risinājumiem gan jaunbūvēm, gan renovējamām ēkām. Tāpat, īpaši akcentējot ēku drošības jautājumus, iepazīstināsim ar „Paroc HVAC” izolācijas materiāliem un risinājumiem ventilācijas un apkures sistēmām, kas izceļas ar augstu ugunsdrošību un aizsardzību pret uguns postījumiem.

Šobrīd ir ļoti liela interese par efektīvākajiem ēku siltināšanas risinājumiem, lai mājoklis būtu silts, mājīgs un ugunsdrošs. Izstādes apmeklētāji varēs uzzināt par jaunākajiem „Paroc” akmens vates siltumizolācijas produktiem, kā arī apskatīt jau gatavus modeļus un paraugus, kā tie tiek izmantoti būvēs.

Būvniecības profesionāļi varēs iepazīties un izmēģināt lēzeniem jumtiem paredzēto PAROC PROOF siltināšanas sistēmu, kas ļauj daudz ātrāk un vienkāršāk veikt šādu jumtu uzstādīšanu un nodrošina uzticamu, ilgstošu un efektīvu jumtu izolāciju.

„Vēlamies piedāvāt apmeklētājiem aplūkot mūsu produktus un uz vietas stendā saņemt profesionāļu padomus un konsultācijas, ” norāda SIA „Paroc” vadītājs Jānis Naglis.

Aicinām apmeklēt „Paroc” stendu izstādē „Māja I” Ķīpsalā no 9. līdz 12. martam!