Owens Corning pabeidzis Paroc Group iegādi

05 febr. 2018

Owens Corning (OC) šodien paziņoja, ka uzņēmus ir saņēmis visas regulatīvās atļaujas un pabeidzis Paroc Group (Paroc) iegādi, kas ir viena no Eiropas vadošajiem ugunsdrošas akmens vates izolācijas izstrādājumu un energoefektīvu risinājumu ražotājiem, ar uzņēmuma vērtību aptuveni 900 miljoni eiro.

"Tagad Paroc ir ilglaicīga mājvieta, jo tā ir daļa no Owens Corning siltumizolācijas biznesa Eiropā un ārpus tās. Mēs esam priecīgi par jaunajām iespējām, ko sniedz mūsu ceļojums kopā ar Owens Corning," saka Paroc izpilddirektors Anderss Dālblums.

"Šī ir svarīga diena Owens Corning izolācijas biznesam," teica Džulians Frensiss, Owens Corning Izolācijas biznesa prezidents. "Mums bija stratēģisks mērķis paplašināt mūsu produktu portfeli un dažādot mūsu ģeogrāfisko apgabalu, lai labāk apmierinātu mūsu klientu vajadzības un atbalstītu viņu izaugsmi. Paroc iegāde sniedz abus. Tagad mums ir vadošā pozīcija Eiropā un pasaules minerālvates biznesā. "

 

Lai iegūtu vairāk informāciju:
Anderss Dālblums, izpilddirektors, +358 468768903
Olga van Itersone, grupas mārketinga un komunikāciju direktore, +358503252376

 

Par Owens Corning

Owens Corning (NYSE: OC) izstrādā, ražo un tirgo izolācijas, jumtu un stikla šķiedras kompozītmateriālus. Strādājot globālā mērogā un ar lielu darbinieku skaitu, kompānijas vadošie uzņēmumi izmanto savas plašās zināšanas par materiāliem, ražošanu un būvniecības zinātni, lai izstrādātu produktus un sistēmas, kas taupa enerģiju un uzlabo komfortu komerciālajās un dzīvojamās ēkās. Pateicoties savam stikla šķiedras biznesam, uzņēmums tūkstošiem produktu padara vieglākus, izturīgākus un ar krietni lielāku ilgmūžību. Tādējādi Owens Corning cilvēki un produkti padara pasauli labāku.

Owens Corning, kas bāzēts Toledo, Ohaio štatā, pērn strādāja ar 5,7 miljardu dolāru tirdzniecības apjomu, un 37 valstīs nodarbina aptuveni 19 000 cilvēku. ASV lielāko kompāniju sarakstā - Fortune 500 - uzņēmums atrodas jau 63 gadus pēc kārtas. Papildu informācijai, lūdzu, apmeklējiet