Sertificēta ugunsizturīgu gaisa vadu "Paroc" ugunsdrošības izolācija

06 janv. 2017
Izolācijas risinājumu uzņēmums "Paroc" ir izstrādājis īpašus produktus un Lietuvā sertificētus ugunsdrošības risinājumus PAROC Hvac Fire LT ugunsdrošu gaisa vadu izolācijai.

Apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas (HVAC) sistēmu gaisa vadi, kas šķērso atsevišķas ugunsdrošības zonas, jāizolē tā, lai ugunsgrēka laikā uguns un degošie produkti neizplatītos no vienas zonas uz citu. PAROC Hvac Fire LT sistēmas izstrādājumi - gan paklāji, gan plāksnes - ir piemēroti apaļu un taisnstūra gaisa vadu aizsardzībai no uguns. PAROC Hvac Fire LT sistēmu sertificē "Ugunsgrēku pētījumu centrs", kas pieder Iekšlietu ministrijas Ugunsdzēsības un glābšanas depertamentam (sertifikāts GTC 100623). Sertifikātā ir iekļauta instrukcija, kurā detaļās norādīti apaļo un taisnstūra gaisa vadu uzstādīšanas, izolācijas ierīkošanas un norobežojošo konstrukciju risinājumi.

PAROC Hvac Fire LT sistēma - tā ir uzticama ugunsdrošības aizsardzība visā ventilācijas sistēmas izmantošanas laikā.

"Akmens vates siltumizolācija ir nedegoša. Tieši šī īpašība arī akcentē daudz plašāko akmens vates produktu izmantošanas spektru," saka dr. Audrone Endrjukaitīte (Audronė Endriukaitytė), "Paroc" mārketinga vadītāja Baltijas valstīs. Ventilācijas gaisa vadi bieži šķērso vairākas ugunsgrēka zonas, tādēļ nepieciešams nodrošināt to aizsardzību no uguns un degšanas produktu izplatīšanās ēkā. Tādēļ arī izstrādājām speciālas plāksnes un paklājus un sertificējam tos Lietuvā".

Vairāk informācijas par PAROC Hvac Fire LT uzstādīšanu skatīt brošurā.