Nāciet un apmeklējiet mūs IEX 2016 izstādē!

06 maijs 2016
Viens no Eiropā vadošajiem energoefektīvu un nedegošu izolācijas risinājumu ražotājiem Paroc Group Eiropas vadošajā industriālās izolācijas tehnoloģiju tirdzniecības izstādē IEX 2016 demonstrēs savus tehniskās izolācijas piedāvājumus. Izstāde darbību Ķelnē sāk 2016. gada 11. maijā.

Paroc stendā visa uzmanība veltīta tehniskās izolācijas risinājumiem. 160 kvadrātmetru plašajā stendā jūs varēsiet iepazīties ar tādiem produktiem un risinājumiem kā ugunsaizsardzība ierīkotām caurulēm, tērauda konstrukcijām un ventilācijas cauruļvadiem, kā arī ar dažādu pārklājumu cauruļu posmiem, kam nav nepieciešama papildu krāsošana.


Šogad mēs esam koncentrējušies uz mūsu produktu un risinājumu demonstrēšanu, piedāvājot cilvēkiem ne tikai tos aplūkot, bet arī aptaustīt,” norāda Paroc mārketinga menedžere Centrāleiropā un Rietumeiropā Klaudija Belinga. „Mūsu produktu prezentācijā vēlamies demonstrēt to ražošanu un uzstādīšanu, kā arī Paroc augstās kvalitātes pieeju. Tā kā mēs sagaidām apmeklētājus no visas pasaules, mūsu stendā darbosies starptautiska komanda, lai apmeklētājiem sniegtu padomus par mūsu produktiem un risinājumiem.”

Paroc arī aicina klientus inovāciju konkursā dalīties ar savām idejām vai dizaina iecerēm nākotnes izolācijas risinājumiem. Konkursa uzvarētājs iegūs VIP biļetes uz FIS Pasaules čempionātu slēpošanā, kas 2017. gadā norisināsies Lahti.

IEX izstādes organizētāji sagaida, ka to divu dienu laikā apmeklēs vairāk nekā 6000 cilvēku no tādām sfērām kā izolācijas izplatītāji, izolācijas tehnoloģijas un apstrāde, ēku apkopes plānošana, rūpnīcu celtniecība, kā arī arhitekti, konsultanti un objektu pārvaldītāji. Vairāk nekā 200 izstādes dalībnieku demonstrēs siltumizolācijas un uguns vai skaņas aizsardzības novatoriskos risinājumus

Paroc atrodams 8. hallē, 310. stendā.